Neem eens deel aan een workshop!

Workshops

Workshops geven vind ik heel leuk om te doen. Wanneer ik een nieuwe techniek heb uitgelegd en de (meestal) dames aan de slag gaan wordt ik blij van de reacties die er komen.
Je kunt vaak veel meer dan je denkt en door een workshop kom je op andere ideeën.
De volgende workshops geef ik bij Wilma Karels.

Workshop Stadje bouwen

Datum: 23 september en 14 oktober 2017; tijd: 10.00 – 12.30 uur
De kosten zijn € 40.00

Aan de hand van het boek Happy villages van Karen Eckmeier bouwt u een stadje van stof.
De 2e les hebt u een naaimachine nodig. Het is de bedoeling dat u uw eigen naaimachine meeneemt.

Ga naar http://www.wilmakarels.nl/workshop.php en schrijf je in!!

Workshop machinequilten

Datum: 9 december 2017; tijd: 10.00 – 12.00 uur
De kosten zijn € 20.00

Je leert de beginselen van het doorquilten op de naaimachine. Je leert hoe je je machine moet instellen en wat je vooral wel en niet moet doen om een mooi resultaat te krijgen. Je leert niet alleen meanderen maar ook een aantal andere patroontjes ‘tekenen’ Met behulp van het stopvoetje is dit in principe op elke naaimachine mogelijk.Het is de bedoeling dat je je eigen naaimachine meeneemt.

Ga naar http://www.wilmakarels.nl/workshop.php en schrijf je in!!

Cursussen
Je kunt natuurlijk zelf proberen om een quilt te maken en er zijn tal van boeken waarin staat hoe het moet en met een beetje inzicht kom je een heel eind. En zelf ontdekken geeft vaak wel een kick maar het is nog leuker om die kick te kunnen delen met anderen.

Daarom zijn cursussen heel leuk en leerzaam en bovenal heel gezellig!

Mijn doel is allereerst om je in een leuke sfeer met een aantal anderen onder het genot van een kopje thee of koffie een gezellige ochtend te bezorgen waarbij je ook nog wat leert! En dan naar huis gaat met een goed gevoel van ‘yes! dit is leuk!!

Ik zal updates geven op deze site wanneer ik weer cursussen en workshops geef. Het zomerseizoen komt eraan dus pas in het najaar komt de eerste update