Schetsjes

Om maar gelijk te beginnen met een project waar ik al een paar weken mee bezig ben. Dat gebeurd tussendoor want er zijn meer dingen die mijn aandacht vragen 🙂  ik wil een quilt maken die ik quilt op de longarm. Ik had een leuk blok gevonden van  ong 25 x 25 cm. Dit blok heb ik vergroot naar 1 x 1 mtr. Randjes erom dan is het een leuk quiltje.

Nu het quiltwerk. Daarvoor teken ik eerst de patroontjes op papier. Voordeel is dat wanneer ik een foutje maak ik alleen maar hoef te gummen of overnieuw kan beginnen. En ik kan gelijk kijken of het idee wat ik in mijn hoofd heb ook zo leuk wordt als ik dacht. Maar soms worden er meerdere leuk en moet ik kiezen 🙂

 

Ik heb nog even tijd. Eerst de quiltpatroontjes voor de andere blokjes maar eens tekenen

Hartelijke groet, Sandra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *