Liefde is… schetsen op de naaimachine

De plaatjes van LIEFDE IS… vind ik zooo leuk! Daarom eens geprobeerd om er een te schetsen op de naaimachine. Ik heb dit plaatje vergroot tot A4 en bijna alle lijnen overgetrokken op een lapje opgebleekt katoen. Ik heb het lapje verstevigd met vlieseline dan komen de steken wat mooier over. Het haar van HEM Heb ik met zwarte stof en vliesofix geappliceerd evenals de boomstronk. Ik dacht niet dat ik dat zwart zou kunnen maken met garen.

Toen kwam het leuke werk! Het borduren. Met het ondertransport naar beneden en een quiltvoetje ben ik uit de vrije hand gaan borduren. En dat is zo leuk want je ziet de afbeelding steeds duidelijker worden. Het viel me heel erg mee.De puntjes van de letters en van HAAR 🙂 heb ik met een Frans knoopje gedaan.
Zeker voor nog een keer!

Zo is hij uiteindelijk geworden.
Ik heb hem niet helemaal ‘dood’ gequilt want daar houd ik niet zo van…
En hij past precies in dit leuke kastje!

hartelijke groet,
Sandra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *