Workshop machinaal quilten met linialen

Al een tijdje werk ik met de quiltlinialen van Westalee. De linialen zijn ontworpen door Leonie West. Een Australische dame die heel veel verschillende linialen heeft ontworpen voor mooie strakke patronen op een quilt. Wat een openbaring!
Ik ben begonnen met de basisset en wat kun je daar al veel verschillende patroontjes mee maken. En echt! helemaal niet moeilijk. Je hebt heel snel resultaat en het is zooo leuk om te doen!! En het werkt zo inspirerend! Na elk blok zie je meer mogelijkheden en wil je gelijk aan de volgende beginnen.

In het najaar geef ik een workshop bij Wilma Karels. Houd haar site in de gaten voor meer info.
Je gaat deze workshop op je eigen naaimachine doen. Wat is er leuker om na de workshop naar huis te gaan en gelijk aan een quiltje te beginnen wat je misschien nog hebt liggen!! Want je krijgt er al heel gauw de handigheid in.

Hartelijke groet,
Sandra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *